Rondo Kft. 1239 Budapest, Ócsai út 5.

Senior gépkezelő

A koronavírus-járvány következtében Magyarországon százezrek vesztették el állásukat. Kevés az olyan cég, amelyik a mostani, nehéz helyzetben is működik, sőt, új embereket vesz fel!

Az osztrák tulajdonú Rondo soroksári üzemében minőségi csomagolóanyagokat gyártunk. Ezekre nagy az igény, így miközben más cégek leállnak, mi folyamatosan dolgozunk. Ahhoz, hogy tarthassuk a tempót, a legjobb emberekre van szükségünk.

Dolgozzon nálunk, ahol stabil, további lehetőségeket is nyújtó munkahelyet kap!

Milyen munkatársat keresünk?

Gépkezelőként nagy értékű gépekkel fog dolgozni. Fontos, hogy értse, szeresse a gépeket, így képes legyen az esetleges problémák felismerésére, jelzésére is. Előny, ha papíripari, vagy flexo nyomdai végzettséggel rendelkezik. Ha esetleg gépszerelési tapasztalata is van, előbbre kerül a jelentkezők sorában.

A gépek optimális kihasználtsága érdekében 2-3 műszakban dolgozunk. Közben természetesen rugalmas étkezési és dohányzási szüneteket is biztosítunk.

A Rondo anyagilag is megbecsüli munkatársait. Gépkezelőként havi bruttó 380.000 – 700.000 forintot kereshet. Nem trükközve, nem zsebbe fizetve, hanem “igazi” fizetésként, a teljes bérre bejelentett munkahelyként. Ehhez még további juttatások is járulnak, mint például a munkába járás 100%-os költségtérítése (a törvényi megfelelőség keretén belül), jelenléti prémium, cafeteria.

A cég, ahol dolgozni fog

A Rondo nemzetközi cég, Magyarországon kívül még további 4 országban rendelkezik gyárakkal. A nemzetközi háttér stabilitást, biztonságot nyújt, mégsem lesz elveszve egy “multi” cégben. Budapesti üzemünkben mindössze 200 ember dolgozik, így szinte családias a légkör.

A Rondo a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, így nálunk modern gépekkel dolgozhat, rendkívül kulturált környezetben.

A gyár Soroksáron (Budapest 23. kerület) az Ócsai út 5. szám alatt található. Sokan járnak hozzánk dolgozni Soroksárról, Gyálról, vagy Dunaharasztiról, de vannak, akik hosszabb utazást is bevállalnak, hogy a Rondo munkatársai lehessenek.

A jelentkezés menete

Már csak 2 lépés választja el attól, hogy együtt dolgozhassunk. Kattintson az Állás megpályázása linkre és töltse ki az elektronikus űrlapot!

Fontos, hogy adja meg email címét és a telefonszámát, hiszen csak így tudjuk elérni.

Csatolja szakmai önéletrajzát! Ebben feltétlenül írja meg, milyen végzettséggel, tapasztalattal rendelkezik a gépkezelői állás betöltéséhez.

Amennyiben nincs lehetősége az űrlap kitöltésére, jelentkezését elküldheti a hr@rondokarrier.hu email címre is.

Ha sikeres az interjú, állást ajánlunk. Ha ajánlatunkat elfogadja, közösen beszéljük meg, mikor tud kezdeni.

  • Kérdése van? Cégünkkel, állásajánlatainkkal, illetve a jelentkezés folyamatával kapcsolatosan további, részletes információt talál az FAQ – Gyakori kérdések oldalon.
  • A jelentkezések feldolgozásához egy kis időre van szükségünk. Felhívjuk a figyelmét, hogy kizárólag csak azoknak a jelentkezőknek küldünk visszajelzést elektronikus úton vagy telefonon, akiket a pályázatuk alapján alkalmasnak találunk a pozícióra. A kiválasztást követően jelentkezni fogunk, és telefonon időpontot egyeztetünk egy interjúra. Amennyiben sikeres az interjú, állást ajánlunk. Ha ajánlatunkat elfogadja, közösen beszéljük meg, mikor tud kezdeni.
  • Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatait és jelentkezését adatvédelmi okokból 180 napig őrizzük, ezt követően automatikusan töröljük. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találja

Reméljük, hamarosan a Rondo csapatában üdvözölhetjük majd!

Kérjük, töltse fel Önéletrajzát, lehetőleg PDF formában!
Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot