Rondo

SENIOR GÉPKEZELŐ

BIZTOS ÁLLÁS, MEGBÍZHATÓ MUNKAHELYEN

Az osztrák tulajdonú Rondo soroksári üzemében minőségi csomagolóanyagokat gyártunk, amelyekre évről évre egyre nagyobb az igény. Így amíg a koronavírus-járvány alatt más cégek leálltak, mi folyamatosan fejlődtünk.

Ahhoz, hogy tarthassuk a tempót, a legjobb emberekre van szükségünk.

Dolgozzon nálunk, ahol stabil, további lehetőségeket is nyújtó munkahelyet kap!

Milyen munkatársat keresünk?

Gépkezelőként nagy értékű gépekkel fog dolgozni. Fontos, hogy értse, szeresse a gépeket, így képes legyen az esetleges problémák felismerésére, jelzésére is. Előny, ha papíripari, vagy flexo nyomdai végzettséggel rendelkezik. Ha esetleg gépszerelési tapasztalata is van, előbbre kerül a jelentkezők sorában.

A gépek optimális kihasználtsága érdekében 2-3 műszakban dolgozunk. Közben természetesen rugalmas étkezési és dohányzási szüneteket is biztosítunk.

A Rondo anyagilag is megbecsüli munkatársait. Senior gépkezelőként havi bruttó 380.000 – 700.000 forintot kereshet. Nem trükközve, nem zsebbe fizetve, hanem “igazi” fizetésként, a teljes bérre bejelentett munkahelyként. Ehhez még további juttatások is járulnak, mint például a munkába járás 100%-os költségtérítése (a törvényi megfelelőség keretén belül), jelenléti prémium, cafeteria.

A cég, ahol dolgozni fog

A Rondo nemzetközi cég, Magyarországon kívül még további 4 országban rendelkezik gyárakkal. A nemzetközi háttér stabilitást, biztonságot nyújt, mégsem lesz elveszve egy “multi” cégben. Budapesti üzemünkben mindössze 200 ember dolgozik, így szinte családias a légkör.

A Rondo a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, így nálunk modern gépekkel dolgozhat, rendkívül kulturált környezetben.

A gyár Soroksáron (Budapest 23. kerület) az Ócsai út 5. szám alatt található. Sokan járnak hozzánk dolgozni Soroksárról, Gyálról, vagy Dunaharasztiról, de vannak, akik hosszabb utazást is bevállalnak, hogy a Rondo munkatársai lehessenek.

A jelentkezés menete

Már csak 1 lépés választja el attól, hogy együtt dolgozhassunk: töltse ki az elektronikus űrlapot és kattintson a „Jelentkezés elküldése” gombra.

Fontos, hogy adja meg email címét és a telefonszámát, hiszen csak így tudjuk elérni.

Csatolja szakmai önéletrajzát! Ebben feltétlenül írja meg, milyen végzettséggel, tapasztalattal rendelkezik a gépkezelői állás betöltéséhez.

Amennyiben nincs lehetősége az űrlap kitöltésére, jelentkezését elküldheti a hr@rondokarrier.hu email címre is.

A jelentkezések feldolgozásához időre van szükségünk. Felhívjuk a figyelmét, hogy kizárólag csak azoknak a jelentkezőknek küldünk visszajelzést elektronikus úton vagy telefonon, akiket a pályázatuk alapján alkalmasnak találunk a pozícióra. A sikeres kiválasztást követően jelentkezni fogunk és telefonon időpontot egyeztetünk egy interjúra.

Ha sikeres az interjú, állást ajánlunk. Ha ajánlatunkat elfogadja, közösen beszéljük meg, mikor tud kezdeni.

Reméljük, hamarosan a Rondo csapatában üdvözölhetjük majd!