Rondo

JUNIOR GÉPKEZELŐ

BIZTOS ÁLLÁS, MEGBÍZHATÓ MUNKAHELYEN

A koronavírus-járvány következtében rengeteg cég zárt be, sokan maradtak munka nélkül. Kevés az olyan cég, amelyik a mostani, nehéz helyzetben is működik, sőt, új embereket vesz fel!

Az osztrák tulajdonú Rondo soroksári üzemében minőségi csomagolóanyagokat gyártunk. Ezekre nagy az igény, így miközben más cégek leállnak, mi folyamatosan dolgozunk. Ahhoz, hogy tarthassuk a tempót, ügyes, fiatal emberekre van szükség. Olyanokra, mint Te!

Gyere hozzánk dolgozni, ahol izgalmas, stabil, további lehetőségeket is nyújtó munkahelyet kapsz!

Milyen munkatársat keresünk?

Junior gépkezelőként nagy értékű gépekkel fogsz dolgozni. Fontos, hogy érdekeljenek a gépek, szeresd őket, akard megérteni a működésüket, hogy képes legyél az esetleges problémák felismerésére, jelzésére is. Nem baj, ha csak most kerültél ki az iskolából, a munkához szükséges tapasztalatot majd megszerzed nálunk!

A gépek optimális kihasználtsága érdekében 2-3 műszakban dolgozunk. Közben természetesen rugalmas étkezési és dohányzási szüneteket is biztosítunk.

A Rondo anyagilag is megbecsüli munkatársait. Junior gépkezelőként havi bruttó 380.000 – 500.000 forintot is megkereshetsz. Nem trükközve, nem zsebbe fizetve, hanem “igazi” fizetésként, a teljes bérre bejelentett munkahelyként. Ehhez még további juttatások is járulnak, mint például a munkába járás 100%-os költségtérítése (a törvényi megfelelőség keretén belül), jelenléti prémium, cafeteria.

A cég, ahol dolgozni fogsz

A Rondo nemzetközi cég, Magyarországon kívül még további 4 országban rendelkezik gyárakkal. A nemzetközi háttér stabilitást, biztonságot nyújt, mégsem leszel elveszve egy “multi” cégben. Budapesti üzemünkben mindössze 200 ember dolgozik, így szinte családias a légkör.

A Rondo a legkorszerűbb technológiákat alkalmazza, így nálunk modern gépekkel dolgozhatsz, rendkívül kulturált környezetben.

A gyár Soroksáron (Budapest 23. kerület) az Ócsai út 5. szám alatt található. Sokan járnak hozzánk dolgozni Soroksárról, Gyálról, vagy Dunaharasztiról, de vannak, akik hosszabb utazást is bevállalnak, hogy a Rondo munkatársai lehessenek.

A jelentkezés menete

Már csak 1 lépés választ el attól, hogy együtt dolgozhassunk: töltsd ki az elektronikus űrlapot és kattints a „Jelentkezés elküldése” gombra!

Fontos, hogy add meg email címedet és a telefonszámodat, hiszen csak így tudunk elérni.

Csatold szakmai önéletrajzodat! Ebben feltétlenül írjd meg, milyen végzettséggel, tapasztalattal rendelkezel a junior gépkezelői állás betöltéséhez.

Amennyiben nincs lehetőséged az online űrlap kitöltésére, jelentkezésed elküldheted a hr@rondokarrier.hu email címre is.

A jelentkezések feldolgozásához időre van szükségünk. Felhívjuk a figyelmed, hogy kizárólag csak azoknak a jelentkezőknek küldünk visszajelzést elektronikus úton vagy telefonon, akiket a pályázatuk alapján alkalmasnak találunk a pozícióra. A sikeres kiválasztást követően jelentkezni fogunk és telefonon időpontot egyeztetünk veled egy interjúra.

Ha sikeres az interjú, állást ajánlunk. Ha ajánlatunkat elfogadod, közösen beszéljük meg, mikor tudsz kezdeni.

Reméljük, hamarosan a Rondo csapatában üdvözölhetünk!